Meld deze advertenties aan de beheerders

U kunt deze advertentie onder de aandacht van de beheerders brengen als u denkt dat deze adverteerder zich niet aan de regels houdt.

Advertentie:

unica no-toxine & anti-cox super products
NO-TOXINE
Vloeistof voor de behandeling van kiemzaden en pH-aanpassing van het drinkwater.
Het is een reeks van organische zuren die de pH van het darmkanaal kunnen moduleren, waardoor het onherbergzaam wordt voor ziekteverwekkers. Het is GEEN coccicide, maar een uitstekend preventief middel. Het wordt gebruikt in drinkwater en voor de bereiding van gekiemde zaden of ander vochtig voedsel.

Gebruik:
-dagelijks in het drinkwater: 0.5 tot 1 ml in 1 liter water
-genezend: 2 ml / 1 liter water gedurende 6 tot 8 dagen
-om kiemzaad klaar te maken: reinig de zaden met water, voeg vervolgens 2ml / liter water toe om de zaden te laten ontkiemen

ANTI-COX
Anticox-vloeistof is een anti-protozoaal (anti-coccidiaal) en anti-bacterieel middel voor alle soorten papegaaien en siervogels.

Anticox is de technische en natuurlijke oplossing voor het voorkomen van problemen die kunnen ontstaan door bacteriën en schimmels. Het voorkomt infecties en voorkomt dat ze ziekten ontwikkelen via voeding of mogelijk contact.

Gebruik:
-dagelijks in het drinkwater: eerst de dieren laten wennen aan het product door de eerste weken te beginnen met de helft van de dosering, 0,5 ml / 1 liter water, nadien 1 ml / liter water
- kiemwater: verdun 3 tot 6 ml / 1 liter kiemwater. De zaden worden gedurende 4-8 uur volledig in water ondergedompeld. Vervolgens verwijderen we het water en worden ze opnieuw ondergedompeld in schoon water met vloeibare Anticox. Laat rusten, spoel af en laat opnieuw uitlekken. Anticox vermindert de waterkwaliteit gedurende meerdere dagen niet, maar het wordt aanbevolen om deze dagelijks te vernieuwen.

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DIERENARTSEN EN ZOO-PARCS !!!

Nu te bestellen via onze webshop
https://unicamangimi.be/zoo-line

Vermeld hier uw reden

Ps, er worden nogal wat "invasieve exoten" gemeld. Waaronder veel Buulbuuls. Daar staat er maar 1, Roodbuikbuulbuul (Pycnonotus cafer, op de Unielijst. Vogels die op deze lijst staan zijn verboden om te kweken of te verhandelen.